WAGNER A LA VILA D’ARGENÇOLA

  Presentació del llibre “La Vila: el somni wagnerià del besavi”, segon volum de la col.lecció “Inèdits”, editat per l’Ajuntament de Castellnou de Bages i escrit pel besnet de Manuel Saladrigas, Raimon Jordi Ferran. L’acte de presentació comptarà amb la presència de l’autor i serà conduit per Domènec Òrrit.

  Posteriorment a la presentació, gaudirem d’un concert a càrrec del tenor Roger Padullés i el pianista Alan Branch, que ens interpretaran un repertori especialment seleccionat per la ocasió.

  L’acte és gratuït però degut a la limitació d’aforament al recital de Roger Padullés i Alan Branch, és imprecindible reservar plaça enviant un correu electrònic a ctnb.info@castellnoudebages.cat o bé omplint el formulari de reserva de places.

  Comparteix aquest esdeveniment

  A l'escenari protagonista de l'obra, La Vila d'Argençola, presentarem el segon volum de la col.lecció "Inèdits": "La Vila d'Argençola. El somni wagnerià del besavi". La presentació anirà a càrrec de Domènec Òrrit i Raimon Jordi Ferran, autor de l'obra i besnét del protagonista, Manuel Saladrigas.

  Acompanyat al piano per Alan Branch, el tenor Roger Padullés ens oferirà un recital, la selecció de les obres del qual ha estat pensat expressament per aquest acte.

   Deixa un comentari

   Detalls de l'esdeveniment