CAMÍ RAMADER DE MARINA

  ‘El Camí ramader de Marina. De la Cerdanya al Penedès’ és un projecte que vol preservar, potenciar i promoure la ruta transhumant que ha permès el moviment de ramats entre el Pirineu oriental i el litoral al Penedès i al Garraf. Hi ha tres línies d’actuació:

  Reivindicació de la transhumància, el món pastorívol i els camins ramaders: salvaguardar i fer valer la ramaderia extensiva i l’activitat transhumant i transtermitant.

  Protecció cultural i ambiental del territori: potenciar i preservar el patrimoni material i immaterial relacionat amb la transhumància i els camins ramaders de Catalunya i, especialment, al camí ramader de Marina.

  Promoció turística del territori seguint criteris de sostenibilitat: promocionar i dinamitzar turísticament l’àrea per on passa la ruta tot seguint criteris de sostenibilitat econòmica, social, cultural i ambiental.

  El ramal de Castellnou del Camí ramader de Marina connecta el camí principal amb les importants pastures dels Rasos de Peguera passant pel nostre terme municipal i transitant per terres berguedanes.

  Deixa un comentari

  Xarxes Socials
  Facebook
  Instagram
  Twitter
  YouTube
  Subscriu-te a la nostra Newsletter
  Propers esdeveniments